Recayi Başkan isyan etti

Recayi Başkan isyan etti Recayi Başkan isyan etti
A- A+
Reklam

Yeniçağa Belediyesi’nin, Yeniçağa Gölü kenarındaki sosyal alanda vatandaşların kullanımına sunduğu hizmetler, kendilerini bilmez barbarlarca tahrip edildi.

Yeniçağa Belediyesi tarafından Yeniçağa Gölü kenarında yer alan mesire alanında bulunan vatandaşların kullanımına sunulan mangal ve oturma gruplarının bazıları kırılırken, manzara seyir evine çıkan kapının demir telleri de kimliği belirsiz barbar veya barlarca koparıldı.

Kimliği belirsiz barbar kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirilen vandal saldırıda bununla da yetinilmezken, insanlıktan nasibini almamış saldırganlar bölgedeki ağaçlara da zarar verdiler.

Karşılaştığı vandallık karşısında isyan eden ve yapılan barbarlığın resimlerini çekerek sosyal medya hesabından paylaşan Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar, gördükleri karşısında adeta isyan etti.

Bolu’daki en başarılı Belediye Başkanları arasında ilk sırada gelen ve yaptığı çalışmalarla örnek gösterilen Başkan Recayi Çağlar, sosyal medya paylaşımında; “Biz, yapacağız diye didiniyoruz. Bu mu insanlık? Vicdanınıza bırakıyorum” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler